Kategori arkiv: Edtube eroguide

Gaver til unge mænd nordic film biograf århus c

gaver til unge mænd nordic film biograf århus c

var for Skoda, men er der nogen der ligger inde med et youtube link til den eller lignende? Vn61KON7TUfY Ansvarlig firma:. Håber i kan hjælpe for kan virkelig ikke finde den! Oprettet: Kl: 20:22:00 Andreas F Jeg har forsøgt at bruge appen "shazam søgt på youtube, google og så videre. Jeg søger musikken fra den reklamen. Og der er en fed sang som jeg rigtig godt kunne tænke mig at vide hvad er for en! Oprettet: Kl: 17:05:00 Søren Den nye reklame med de to gutter der står og pudser på en faktisk meget grim gejlet knaldgrøn bil er egentlig ret sjovt. Oprettet: Kl: 13:46:00 Andrew Hej! Den er super genial, men kan bare ikke finde den. Ansvarlig firma: TDC Mobil. gaver til unge mænd nordic film biograf århus c Sangen gik ca sådan her her på solhøjgården er du aldrig alene solhøjgården pony er hos dig nu du er ensom trist og sur og dagen føltes lang så kender vi den rette kur så tag og lyt engang som rigtig venner hjælper. Nogen der kan hjælpe her, for den er for fed Ansvarlig firma: TV2. Oprettet: Kl: 16:20:00 Tårup Nogen der kender sangen der bliver spillet i den aktuelle reklame fra Apollo rejser. Jeg høre den mange steder men kan ikke finde navnet. Alternativt kan jeg ikke afvise det er på Kanal 5 den bliver vist.

Videos

Ex GF Gave Perfect Head In POV.

Jørgen: Gaver til unge mænd nordic film biograf århus c

Teksten lyder vidst nogenlunde sådan her: "This is love I see All I think about is you and." Ansvarlig firma. Danke på forhånd :P Ansvarlig firma: TDC Mobil. Hvis der er nogen som har en ide om det så skriv endelig Ansvarlig firma: TV3. Oprettet: Kl: 21:07:00 Roza HEJ! Noget af sangen lyder: "whisper(ing) in my ear." / "you are all i wanted." min søn elsker sangen og slapper helt af når han hører den :-) Ansvarlig firma: Libero. Jeg leder efter en sang, den er fransk og det er en lille pige(tegnet) som løber. Er der nogle, som kender titlen på sangen, som kører i baggrunden? ) Ansvarlig firma: Nissan. Oprettet: Kl: 17:05:00 Moi Er der nogen der kan svare mig på hvad musikken i den nyeste reklame fra Burn hedder?

Gaver til unge mænd nordic film biograf århus c - Cillian

Oprettet: Kl: 21:14:00 Jeg leder efter sangen/nynneren de bruger i den nye reklame der er fra viasat omkring deres viasat hd box og hun nynner sådan ahha ah ah oohh ahhaa ooh ah ah aha ooh eller i den dur. Oprettet: Kl: 18:40:00 anders Nu har jeg faktisk søgt vidt og bredt inden den her efterlysning. Ansvarlig firma: Ude og Hjemme. Den nye reklamefilm for mcdonald hvor kameraet ligesom køre rundt om en burger, (kan ik huske hvilken burger der reklameres for) mens der bliver sunget "Take me to the right. Smil Ansvarlig firma: SAS. Kan høre sangen runge i mit indre øre, men kan hverken finde frem til, eller huske hvor den stammer fra. gaver til unge mænd nordic film biograf århus c

0 svar til “Gaver til unge mænd nordic film biograf århus c

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *