Kategori arkiv: Edtube eroguide

Frække erotiske historier elsker at sutte pik

frække erotiske historier elsker at sutte pik

mindre end time efter han var trådt ind af døren, lå vi alle 3 i en stor rodet bunke i vores store seng. Jeg måtte straks smage på hende og åhh, hvor hun smagte godt. Atter nikkede min mand. Det startede som det plejer, Martin og jeg kælede stadig med tøjet på, men der røg en knap nu og da, og vore hænder blev mere og mere nærgående, min mand kom hen for at deltage. Jeg trækker dig op at stå. Mener du det?, spurgte jeg. Han siger, du skal bolle mig i det bagerste hul, sagde hun. Du tager om min pik. Jeg valgte det bagerste hul. Efter kort tids mailudveksling stod vi tilbage med en enkelt fyr, som vi var ret sikre på var den rette for. Ind ad havelågen, op af havegangen. Da jeg kom op igen, sad hun med bare fødder og med benene trukket op under sig. Jeg blev modtaget i døren og vi begyndte at tungekysse", mens mine fingre gik på opdagelse på hendes krop - jeg kunne få fingrene ned på hendes stramme røv inde under bukserne - helt ned så jeg kunne mærke hendes stramme stjerne"- jeg kunne mærke. Det ved du jo også godt hun helst selv vil.

Frække erotiske historier elsker at sutte pik - Stor pik Arkiv

Frække erotiske historier elsker at sutte pik Jeg frække erotiske historier elsker at sutte pik tager om dit ene bryst og klemmer hårdt på brystvorten samtidig med at jeg stikker en finger ind i din stønnende mund. Bagefter lå vi længe og bare puttede og snakkede om det der var sket. Jeg lader pikken hvile uden på kussen og skubber den frem og tilbage henover din klitoris. Jeg er også blevet liderlig.
Massage i greve seoghoer pigen 2017 674
Penis lugter liderlige husmødre 96
Viborg hovedvej 122 strand boobs Jeg bare lå og nød. Så tager du dildoen og lader den glide i små hurtige bevægelser rundt om din klitoris. Åh, ja hvor er det frækt, stønner. Men du skal stoppe lige inden du kommer, for så vil jeg få dig til at komme bare med tungen.
Glostrup bowling åbningstider sprøjte orgasma 110

Videos

Epic Porn Battles of History - Scarlett Knightley. Little Oral Andie.

Frække erotiske historier elsker at sutte pik - Min hustru

Med den ene hånd tager du om min pik, der stadig støder frem og tilbage i din kusse og med den anden hånd mærker du på den pikformede dildo, der summer på din klitoris. Jeg holder lidt igen for at trække nydelsen ud gøre orgasmen endnu større. Jeg var lidt spændt på hvordan det ville udvikle sig, men samtidig vildt ophidset af at have Martin for mig selv og kun tænke på hans og min nydelse. Jeg så for mine øjne, hvordan han med sin meget støre pik gjorde det meget bedre, end jeg overhovedet kunne drømme. Jeg åd hende begærligt med øjnene, da hun med blottede bryster vimse forbi  mig og ud i badet bare i et par små trusser. Min pik var allerede hård, men jeg valgte at hun skulle mærke mine fingre i hullerne - inden hun fik pik. Jeg fornemmede, at vi nærmede os toppen, jeg gjorde i hvert fald, og Martin stødte mere og mere opad når jeg red. Hun klemte sine lår sammen om mit hoved og presede sit leiderlige og piksulte skød mod mit ansigt. Martin kom næste gang, jeg havde selvfølgelig ikke sagt noget til min mand. Antal visninger 9702, udgivet den 00:01:00. Jeg synes også det er dejligt, bare du gider kigge på engang imellem når jeg spiller den. Det er ikke sidste gang vi har taget sådan en tur. Jeg stønner nydende mens du sutter på min pik, der sprøjter sin store mængde sæd ind i din mund. Det var lækkert skat! Et års tid med at vi snakkede en masse om at anskaffe os en husven. Nej ikke lige nu, jeg venter en opringning, sagde hun med sit sødeste og samtidigt mest lystne blik. frække erotiske historier elsker at sutte pik

0 svar til “Frække erotiske historier elsker at sutte pik

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *