Kategori arkiv: Edtube eroguide

Enlig kvinde søger kvinde ældre 30 i skive

enlig kvinde søger kvinde ældre 30 i skive

nogen som kunne tænkte sig være ven, kan snakke om alt alder ca 50 -75år fra Lolland omkring ved nakskov Lorens thügesen 72 År, penneveninde. Jeg søger danske venner at skrive sammen med. Gift mand på 69 år, jeg bor på vestfyn og vil gerne skrive sammen med m k fra region g har mange interesser og giver gerne en hjælpende hånd jeg har dagtimerne til rådighed skriv hvis du er interesseret Hans Jørgensen 69 År, en rigtig. Helle 66 År Livsven Livsven ønskes, seriøs venskab. Jeg går ikke op i alder, det handler om kemi.

Gratis annoncer: Enlig kvinde søger kvinde ældre 30 i skive

Frække damer billeder tinder match 383
Mand søger mand til sex sex piger fyn Jeg er en stille og rolig glæderne com jeg har været utro person, jyde, interesserer mig for kultur, menneskelig forståelse og så meget andet, også. Sonja 69 År Penneveninder søges Jeg er 65 år, og efter at være blevet pensionist har jeg nu tid og overskud til at lære nye personer at kende. Ser gerne frem til. Teaterbrevkassen (Foto: Sascha Hegner, Layout: Anne Birk). Har en del gode interesser og glæder mig til at høre om jeres liv.
Casting porn frække sex beskeder 891
enlig kvinde søger kvinde ældre 30 i skive 533
Dan Nielsen 66 År, rejse Ven, hej. Dette er ikke en kontaktannonce, så du skal holde dig til skriveriet. Thomas Borring 75 År Har du også brug for en god veninde/ven Jeg er en 68 kvinde, som mangler fortrolige venner, jeg er meget humoristik, kreativ, og holder af scocialt arbejde, kan lide at lave mad og hygge om familie og gode venner, især ældre. Jeg er aktiv vandrer og cyklist. Jeg ønsker mig et dejligt venskab med en sød kvinde, der er glad og uden fordomme. Dejligt at have en at skrive med om løs og fast. Jeg er en mand på 70 år har arbejdet som. Hej jeg vil høre om der er nogle søde piger mellem 18 og 60 år som kunne tænke sig at skrive sammen med mig som min gode pige ven her så vi kan skrive sammen og måske kan vi mødes som venner samt vi kan. Børnene har nok i deres. Det ville være rart med en kvinde at skrive sammen med. Jeg bor her på Plejehjemmet Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus. Jeg bruger rollator Annalise Sørensen 76 År Fortrolige udvekslinger Jeg er en 74-årig gift mand. Mine interesser er naturen, foto og meget andet. Bente sørensen 77 År Livlig veninde. Skriv lidt om dig selv. Så hvis der er en eller flere der har lyst til at fortælle mig om deres liv på Fyn vil jeg blive glad. Jeg søger nogle at skrive sammen med om næsten alt, det er så dejlig at få nogle mail, men der er efterhånden blevet mindre og mindre af dem, så det vil da være dejlig med sådan nogen. Jesper Brun 70 År Mand søger venninde Jeg er enkemand og er 77 år mon der er en sød dame og skrive med og kunne tænke sig en tur til nordtyskland 3 dage med morgenmad og middag sidst i maj eller først i juni vil. Men det går da endnu og jeg bor. Jeg er 73 år og bor ved Lemvig. Hej: Kender du det at være ensom i et par forhold? Han læste bogen og fortæller: Jeg blev fanget af Carsten Jensens fortællelyst, hans storladne billeder, det barske univers, og beskrivelsen af hans skildringer af menneskernes skæbner. Gudmund Larsen 65 År Søger venskab med kvinder Jeg er en mand på 65 år der søger en at skrive sammen med hilsen lars er der nogen kvinder der har lyst Lars 66 År Mail veninde/ven (morgenbader) Jeg er en gift mand på 65 der. 68 årig reel enlig mand fra Hadsund området søger penneveninde (ven) - skriv trygt. Leif Lagerblad 79 År Mail med campingvenner søges Jeg er gift kvinde på 66 år, min mand er. Ligeledes har vi en del erotiske koncepter og datingsites, der bruger vores annoncer, samt sælgere af sexlegetøj. Har været alene i over 4 år t er ikke rart ikke at snakke med nogen, jeg er ikke en af dem der går ud og snakker med alle og enhver. Blev alene for 13 år siden. Jeg er veganer og interesserer mig for økologi, fair trade, sund livsstil.m. Jeg er en mand 76,som söger forandring jeg er dansk men svensk i passet, jeg bor i skåne 55 km fra helsingborg. Jeg er 73 år 168 høj 85kg, kun lidt hår. Interesser: Amatørmaleri, bridgespiller, bøger i næsten alle kategorier, have, hund, biograf- og cafebesøg i Odense, kunstudstillinger. enlig kvinde søger kvinde ældre 30 i skive

0 svar til “Enlig kvinde søger kvinde ældre 30 i skive

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *